30 novembre 2014

Campanya de Reis 2014-15

 

L’obra salesiana posa en marxa una nova edició de la Campanya de Reis.P1020015

Es tracta d’apadrinar infants d’edats compreses entre 0 i 12 anys de l’obra salesiana, tots ells amb necessitats socioeconòmiques.

Els padrins col•laborem amb llurs pares comprant-los un o dos regals per a cada infant: un de lúdic o d’il•lusió i un altre de necessitat. Cada padrí o padrina procura tenir present el criteri econòmic de certa austeritat i tria un tipus de regal més conforme a la situació que estan vivint algunes famílies.
També es contemplen diferents possibilitats: que dos o més persones es posin d’acord per apadrinar junts un infant, que una padrí faci tan sols un regal, com també es pot apadrinar diversos infants.
En tots els casos, se’ns demana que ens cenyim a aquests criteris sense excedir-nos en la nostra generositat que és molt gran; d’aquesta manera evitarem greuges comparatius.

Modus operandi:
 Per a puntar-se contactar amb Rosi Lozano: rosi.lozano@salesians.cat
 Tel: 937578489
 La persona rebrà per e-mail, la carta del infant a apadrinar.
 En aquesta carta hi anirà un parell de regals de necessitat i un parell d’il•lusió.
 El padrí escollirà un de necessitat i un d’il•lusió que serà el que regali al seu apadrinat.
 Els regals s’han d’entregar embolicats i amb el codi que anirà a la carta just al costat del logotip Salesians, posat fora, enganxat, escrit, però en gran, que es vegi de seguida de qui és.
 Demanem que al regal de necessitat es posi el tiquet de compra o el tiquet de regal, això es perquè tot i que donem les talles o els números pot haver-hi algun que no acabi d’anar bé i s’hagi de canviar.

Entregar els regals a porteria del 15 al 19 de desembre de 17:00 a 19:00.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La nit de Reis: un grup de joves repartirà els regals als domicilis en nom dels Reis d’Orient.