La campanya de Reis de l’Obra Salesiana de Mataró

La campanya de Reis de l’Obra Salesiana de Mataró

13/01/2014

Carla Pascuet

Treball en equip, fer xarxa. Aquest ha estat el “leitmotif” de la campanya de reis d’enguany.

http://www.salesians.info/sites/default/files/imagecache/noticia_nodo/carla/P1020027.JPG
http://www.salesians.info/sites/default/files/imagecache/noticia_nodo/carla/P1020015.JPG

Teixir aquest fil entre tots els que formem part de l’Obra salesiana de Mataró ens uneix els uns als altres, com l’aranyeta del pessebre del conte que va donar peu a l’inici d’aquest moment tan màgic del 5 de gener.

Un conte per ser conscients que anteriors generacions també vam participar d’aquests moments. Persones que es mouen de forma voluntària i col·laboren de diverses maneres perquè aquest fil sigui consistent i no es trenqui mai.

I el més important, fer possible que la nostra tela d’aranya arribi a tots aquells que més ho necessiten oferint-los no només l’esdeveniment màgic de l’arribada dels reis, sinó també la possibilitat d’un moment de felicitat i d’un somriure que de ben segur tindrem molt present a la nostra memòria i als nostres cors.

Així, el vespre del passat diumenge dia 5, després de celebrar significativament allò que érem a punt de viure i donar, vàrem fer els últims retocs als reis i als patges perquè estiguessin el més elegants possible per realitzar aquest “miracle”. Un cop finalitzats els preparatius ens vam posar en marxa per realitzar la tasca encomanada. Un feina agradable, satisfactòria i gratificant on mai vam deixar de somriure i de gaudir cada vegada que entregàvem un regal a un d’ aquests infants.

Gràcies a tots els que heu estat aquest 2014 aranyes de casa nostra, ja que, amb el vostre saber fer i la vostra col·laboració feu possible que aquest fil sigui més fort i molt més gran any rere any.