30 novembre 2014

Teatre al col·legi

Os volem fer saber que des de l’Obra salesiana de Mataró tenim el gust de convidar-vos a una representació teatral a càrrec del grup de teatre social L’ANDANA el proper dijous 27 de novembre a les 19:00 hores a la sala d’actes del col·legi salesià.

L’entrada serà gratuïta, atès el caràcter soci formatiu que l’activitat té per al grup. Aquest grup està format  per les persones que formen part del Club Social l’Andana de Mataró. El club és un lloc de referència per a persones que havien estat vivint al carrer. El valor que aporten no és només la de la seva representació teatral, que és especial al ser teatre d’improvisació, sinó el fet que del carrer han passat a dalt d’un escenari, mostrant-se i donant-se als altres.

L’obra és una creació de tot el grup d’actors de l’andana sota la coordinació tècnica de Cristina Benesey que és treballadora social de l’Ajuntament; ella va ser la creadora del grup de teatre i també en porta la direcció. Els decorats i el vestuari son de creació pròpia amb robes i materials reciclats i el voluntari de l’associació Jaume Pineda, Toni Roy, té cura de la part tècnica de so i disseny de decorats.

Us hi esperem.

Equip de Pastoral de l’Obra Salesiana de Mataró

L’Andana és el nom del grup de teatre, que és dins del Club Social Andana (localitzat al Pla d’en Boet) que és un punt de referència per als sense sostre o persones en risc social empadronades a Mataró (servei de menjador, servei d’higiene personal en perruqueria, rentadores i dutxes, servei d’activitats lúdiques en què entraria el teatre, etc.). Abans el tutelaven a mitges Creu Roja i l’Ajuntament, però ara els serveis municipals s’han concentrat a Can Soleret i ara  només hi intervé amb els seus educadors socials la Creu Roja.

Tenen espai web: http://www.creuroja.org/AP/CM/2654P179/Club_Social_Andana.aspx

També hi ha notícies de m1tv i publicacions gratuïtes:

http://m1tv.xiptv.cat/24-hores-maresme-noticies/capitol/el-club-social-andana-fa-teatre-amb-persones-amb-risc-d-exclusio-social

http://www.totmataro.cat/especials/reportatges/item/27300-club-social-andana-anonims-pero-imprescindibles

http://mataromagrada.cat/acollida/el-grup-de-teatre-del-club-social-andana-presenta-ay-que-me-quemo/